top of page

Herlev Tri og Motion støtter KNÆKCANCER

Lørdag. d. 24. oktober samles hele Danmark om den store landsindsamling KNÆKCANCER - samarbejdet mellem Kræftens Bekæmpelse og TV2 i kampen mod Kræft. I den forbindelse er det for andet år i træk lykkes Kim Guhle, instruktør i Fitnessdk og passioneret iværksætter, at stable et kæmpe 24 timers spinningsevent på benene. Virksomheder såvel som private kan "købe" en spinningcykel for et døgn og selv sammensætte et team, som skal holde pedalerne i gang alle 24 timer. Cyklens indtægt samt individuelle donationer går ubeskåret til Knæk Cancer. Undervejs vil der være fuld forplejning til cykelentusiasterne, massage og nogen af Danmarks bedste instruktører og DJ sørger for god musik og motivation. I Herlev Tri og Motion har vi valgt at støtte op om dette fantastiske spinningevent. Alle kommer vi på en eller anden måde - på et eller andet tidspunkt - i berøring med kræft og på denne måde, kan vi som udøvende sportsfolk, vise vores støtte i kampen mod kræft. Fredag d. 23. oktober kl. 18 er vi 18 topmotiverende triatleter, som kæmper for at holde 3 cykler kørende det kommende døgn - og vi glæder os!


bottom of page