HTM hyldet til idrætsfest '15

9/12/2015

Herlev Tri og Motions træner og stævneudvalg blev igår tirsdag d. 8. december 2015 hyldet i Herlevs Medborgerhus til den årlige kommunale idrætsfest. Øverst på talerstolen stod borgmester Thomas Gyldal Petersen, som skød aftenen igang med rosende ord og begejstring for Herlev borgernes imponerende sportslige præstationer, hvorefter den et-benede Ironman triatlet Gert Rune gik på scenen med sin gribende beretning. Efterfølgende blev det tid til at hylde nogle af Herlevs unikke sportsudøvere og en efter en blev de forskellige discipliner kaldt op på scenen og fik overrakt en præmie, et gyldent håndtryk og en rosende udtalelse fra selve borgmesteren. Herlev Tri og Motions stævneudvalg var for andet år indstillet til idrætsfesten grundet vores populære og succesfulde stævne, Herlev Triatlon. Der er ingen tvivl om at vi for alvor har gjort indtryk på de høje herre i kommunalt regi med vores stævne, som på ganske få år er blevet en anerkendt og eftertragtet sportslig begivenhed i Herlev. Derudover var trænerudvalget i år nomineret for deres fantastiske indsats i klubben rent udviklingsmæssigt det seneste år og afslutningsvist blev Sarah Thorsen nævnt for sine sportslige resultater i 2015. En fantastsisk aften, hvor nogle repræsentanter fra klubben blev hyldet for den fælles indsats vi leverer i Herlev Tri og Motion.

 

 

 

Please reload

Relaterede indlæg

Jacob Lemholt på KONA

October 16, 2017

1/3
Please reload

Nyeste indlæg

October 16, 2017

August 24, 2017

July 20, 2016

Please reload

© Herlev Tri og Motion 2020

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon