Legat til HTM-formand!

3/3/2016

Her til aften havde sammenslutningen af Herlev Idrætsforeninger (HI) generalforsamling og i den sammenhæng blev der uddelt legater. Fra Herlev Tri og motion fik vores formand Jack Dige Streit et Idrætslegat for i løbet af de seneste år have været med til at bygge klubben op fra 30 medlemmer til de 200 vi er i dag, for at være med til at skabe flere af de udvalg der er i klubben og stævnet Herlev Triathlon mens han målrettet træner til Ironman. Derudover fik vores svømmetræner Mathias Westermann også et idrætslegat for hans arbejde med de unge talenter i svømmeklubben.

 

 

 

Please reload

Relaterede indlæg

Jacob Lemholt på KONA

October 16, 2017

1/3
Please reload

Nyeste indlæg

October 16, 2017

August 24, 2017

July 20, 2016

Please reload

© Herlev Tri og Motion 2020

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon