top of page

Svømmetræning

Træningen indendørs foregår i Hjortespringbadet og strækker sig fra ca. 1. september til udgangen af juni. Der er mulighed for træning 3 gange om ugen: tirsdag, torsdag og lørdag. Tirsdag og torsdag er træningen med instruktør og program, hvor der fortrinsvis fokuseres på teknik. Der svømmes mellem 1500m og 2500m på en time. Lørdagen er der mulighed for selv at bestemme sit program og her fokuseres for de flestes vedkommende på distance.

Indendørstræning

September - April

Træningen udendørs foregår for det meste i lagunen i Amager Strandpark, Furesøen eller ved Charlottenlund Fort. I OW træningen fokuseres der meget på sikkerhed og der svømmes altid mindst 2 sammen. Alle skal medbringe en havtaske i en synlig farve.

Til hver træning bliver "Strandkoden" oplyst af træneren. Denne skal bruges i tilfælde af opkald til 112. Det er en god idé at sætte sig ind i nummeret inden træning her.

Åbenvand

Maj- September
Amager Strandpark / Lagunen

Distance 2,3 km.

Der svømmes fra jollerampen mod nord under den første bro. Herfra fortsættes turen til den nordligste bro og retur til jollerampen.

 

Ved fællestræninger plejer vi som regel at samle op ved hver bro, alt efter program.

Amager Strandpark / Lagunen

Distance 3,0 km.

Der svømmes fra jollerampen mod nord under den første bro. Herfra fortsættes turen til den nordligste bro og direkte til den sydligste bro. Herefter retur til jollerampen.

 

Ved fællestræninger plejer vi som regel at samle op ved hver bro, alt efter program.

Furesøen

Distance: 0,6 km.

Der svømmes fra Furesø Marina. Ruten er opsat med to orange bøjer, som tilsammen udgør en trekant.

 

Ved fællestræninger plejer vi som regel at samle op efter hver omgang, alt efter program.

Charlottenlund Fort

Distance 1,2 km.

Der svømmes fra Palo plænen / stranden mod nord langs strandparken og fortet op til Charlottenlund Søbad. Herefter retur til stranden.

Ved fællestræninger plejer vi som regel at samle op ved søbadet, alt efter program.

bottom of page