top of page

Ungdom

Herlev Tri og Motions​ ungdomsafdeling er for drenge og piger i alderen 10-18 år, som har lyst til triatlon.

Der er ingen krav til særligt udstyr eller talent. Vores træning vil være domineret af leg, udvikling, smil, sjov og sammenhold.

Visionen er at få så mange ud og bevæge sig, så vi kan vise hvor fantastisk en sport triatlon er. Vi har intet krav om at du skal deltage i konkurrencer, og ingen krav om du kan svømme, cykle eller løbe. Men vi har et ønske om at du er en god kammerat og hjælper dine klubkammerater med at blive bedre.

Ungdomstriatlon i Danmark er et stærkt fællesskab ungdomsklubberne imellem, hvor man kan mødes til tri-camps rundt omkring i landet og norden.

Vores mål er at skabe et solidt fodfæste i ungdomsmiljøet i Herlev og omegn. Vi arbejder med udvikling af unge mennesker og derfor er medaljer og placeringer ikke væsentlige at tale om, da børn og unge er på meget forskellige udviklingstrin. Triatlon er en sport, hvor det handler om at udvikle sig personligt og skabe rum, hvor vi bliver bedre som atleter.

Vi skal meget gerne aktivere vores unge i træningen, men med et klart mål til hver træning. Vi vil skabe et ungdomsmiljø, hvor der er plads til alle og hvor vi husker at sport er sjovt. Vi er bare så heldige at have tre sportsgrene i vores.

Det er vigtigt for os at skabe et stærkt socialt sammenhold i en individuel sport.

Mandag
Træning:

Svømning

Tidspunkt:

Kl. 15.30 - 16.30

Sted:

Hjortespringbadet

Mandag
Træning:

Løb

Tidspunkt:

Kl. 17.00 - 18.00

Sted:

Hjortespringbadet

Onsdag
Træning:

Krydstræning

Tidspunkt:

Kl. 16.30 - 18.00

Sted:

-

Fredag
Træning

Svømning

Tidspunkt:

15.30 - 16.30

Sted:

Hjortespringbadet

For 15+ år vil det være mulighed for ekstra svømmetræning. Kontakt træneren herom.

bottom of page